Postre errezak!

TXOKOLATEZKO BROWNI-A



Osagaiak:

- 125g Gurin begetal
- 150g Azukre
- 2 arraultz
- 70g txokolate beltz
- 70 g irin
- 90g intxaur

Baño marian jarri txokolatea eta gurina pixkat txikituak, eta mugitzen joan etengabe urtu arte.Arraultzak azukrearekin nahastu behar dira, txuritu eta pixkat hazi arte (hilo puntuan egon arte).Txokolatea eta arraultzak nahastu kontuz eskuekin. Irina gehitzen joan pixkanaka nahasten jarraitzen den bitartean. (Laba puntuan egon arte gehitu irina). Intxaurrak pixkat txikitu eta gehitu. Komino, curry edo jenjibre pixkat gehitu daiteke.Labeko moldea gurin eta irinarekin prestatu. Masa moldean jarri eta labean egin 150ºCtara 20 minutu inguru (erdi gordina geratu behar da). Azkenik, lakasitoak ipini.






LIMOIZKO POLOA


Osagaiak:


- Limoizko zukua
- Goilara txikia
- Plastikozko edalontzia








Hasieran, zukua edalontzian jarri. Jarraian, goilara plastikozko edalontziaren erdigunean sartu. Ondoren, plastikozko edalontzia izozgailuan sartu eta ordu-batez utzi. Azkenik atera eta plastikozko edalontzia puskatu. Horrela zure limoizko poloa izango duzu!







iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina